Posted by: ExperienceKosovoBlog | May 6, 2010

Job Fair 2010 – May 13, 2010 at 10:00am


The American Chamber of Commerce is holding the 7th annual Job Fair. This is an excellent opportunity for you to identify companies who are looking to give employment or internship opportunities.

The activity will be held on May 13th, 2010, at the Youth Center, in the conference room across the Red Hall, starting at 10:00. AmCham Kosovo is organizing this year’s Career Fair in cooperation with Bechtel and Enka and USAID/KPEP.

You are welcomed!
___________________________________________________________

Këtë vit Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë (Oda Amerikane) po organizon Panairin e 7-të të Punës. Ky është një rast i mirë për ju që të identifikoni kompani që dëshirojnë të punësojnë sudentë apo të sapodiplomuar për pozita pune apo punë praktike.

Aktiviteti do të mbahet me 13 Maj, 2010, në Pallatin e Rinisë, Atelie Salla (përballë Sallës së Kuqe), me fillim në ora 10:00. Ky panair organizohet në bashkëpunim me Bechtel and Enka dhe USAID/KPEP.

Jeni të mirëseardhur!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: